اعضای هیات امناء جامعه خیرین دانشگاه تفرش انتخاب شدند

۰۳ شهریور ۱۳۹۴ | ۱۷:۲۳ کد : ۲۴۶۱ رویدادها
تعداد بازدید:۱۹۵۰

هیات امناء جامعه خیرین حامیان دانشگاه تفرش با حضور رییس محترم دبیرخانه ستاد خیرین وزارت علوم تحقیقات وفناوری در محل بنیاد پروفسور حسابی در تهران انتخاب و معرفی شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تفرش، انتخابات هیات امناء جامعه خیرین حامی دانشگاه تفرش  طبق اساسنامه جامعه با حضور خیرین برگزار و در پایان ده نفر به عنوان عضو اصلی هیات امناء، پنج نفر به عنوان عضو علی البدل  و سه نفر بعنوان بازرسان اصلی و علی البدل انتخاب گردیدند.

شایان ذکراست دراین جلسه نماینده محترم مجلس شورای اسلامی جناب آقای دکتر عباس صلاحی،فرماندار محترم تفرش جناب آقای کریم حمیدوند،آقایان مهندس کاظم قلم چی ،مهندس ایرج حسابی ،مهندس غلامرضا سحاب ومهندس سلیمانی رییس محترم دبیرخانه کمیته خیرین وزارت علوم واعضاءمحترم انجمن تفرشیها وخیرین گرانقدرحضور داشتند.

یادآورمی شودکه دانشگاه تفرش از ابتداءبا مساعدت مادی ومعنوی خیرین گرانقدر احداث گردیده وتا کنون از کمکهای این عزیزان بهره مند بوده وهمواره مورد حمایت آنان خواهد بود .

( ۲ )

نظر شما :